Преглед на поднесени пријави од May 12, 2012 до Apr 03, 2019 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
16-20 of 21 Преглед на пријави

Годишен одмор 0 Неверифицирани

16:32 Dec 27, 2012

Не можам да остварам годишен одмор.Иако го поднесов на 24.10.2012 два дена пред да ми заврши договорот,од причина што барањето не било уредно... Повеќе информации » « помалку

Невработени лица 0 Неверифицирани

12:01 Oct 04, 2012

Сакам да пријавам случај во Битола кој подолго време се злоупотребува од газдите значи има повеќе луѓе што работат во две смени и ниеден не... Повеќе информации » « помалку

Пресуда од Апелациониот суд Скопје 0 Неверифицирани

23:59 Sep 15, 2012

Работев во жито Скопје АД Скопје, каде не ми беа исплатени 14 плати. јас за тоа тузев со документ известување дека жито Скопје по основ на плати... Повеќе информации » « помалку

Заштита на работничко право 0 Неверифицирани

23:39 Sep 15, 2012

Денес Мојата жена доби плата од 6.300 денари(шест илјади и триста денари). на чекот кој го добиваат како информативен за сработеното во тој... Повеќе информации » « помалку

Нарушени правата на работниците 0 Неверифицирани

13:12 Aug 16, 2012

Во АД во Демир Хисар нарушени се сите можни права што ги има работникот на пример плата од 6 илјади денари, неплатени прекувремени саати, саботите... Повеќе информации » « помалку
16-20 of 21 Преглед на пријави

Категорија

Тип

Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Верификација

Повеќе опции

Дали ова беше инцидент или се случува континуирано? *

Ве молиме внесете го датумот на последната случка

Тип на организација [работодавач] *

Дали случајов го имате пријавено на друго место? *

Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа? *

Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено

Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани. *

Ако сте лошо третирани поради друга причина, ве молиме наведете ја подолу

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол *

Место на живеење *

Кое е вашето последно завршено образование *

Работен однос *

Лични месечни приходи *

Работен стаж *

Како се информиравте за пријавава?

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
21 0.01 0%

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved