Преглед на поднесени пријави од May 12, 2012 до Apr 03, 2019 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-5 of 5 Преглед на пријави

Работно време по 12 часови, смена, осигурани на четири часа. 0 Неверифицирани

11:32 Jul 16, 2015

РАБОТНО ВРЕМЕ ПО 12 СААТИ СМЕНА,ОСИГУРАНИ НА 4 СААТИ СКРАТЕНО.ПЛАТА 5500 ДЕНАРИ и на секој начин се геда да се скрати по различен основ.Услови... Повеќе информации » « помалку

Штипскиот пожарникар Александар Георгиев тврди дека е жртва на мобинг 0 Неверифицирани

16:12 Oct 22, 2014

Наградуван штипски пожарникар, без никаква најава и објаснување е прераспределен на пониска позиција- курир, која не е соодветна на неговите... Повеќе информации » « помалку

Професорка од Штип е жали на мобинг од директорот на гиманзијата 0 Неверифицирани

16:38 Sep 10, 2013

Професорка по македонски јазик и литература во гимназијата „Славчо Стојменски“ во штип вели дека неколку години се соочувала со... Повеќе информации » « помалку

Прв судски случај за дискриминација во земјава 0 Неверифицирани

16:46 Apr 29, 2013

Штипска наставничка била прераспределена да работи како библиотекарка од страна на директорот, за што поднела пријава до комисијат за заштита... Повеќе информации » « помалку

Невработеност 0 Неверифицирани

13:16 May 12, 2012

Вработен сум во приватно претпријатие ДТПТУ немам потпишано никаков договор за работа и незнам како сум пријавен земам здравствени картони од... Повеќе информации » « помалку
1-5 of 5 Преглед на пријави

Категорија

Тип

Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Верификација

Повеќе опции

Дали ова беше инцидент или се случува континуирано? *

Ве молиме внесете го датумот на последната случка

Тип на организација [работодавач] *

Дали случајов го имате пријавено на друго место? *

Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа? *

Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено

Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани. *

Ако сте лошо третирани поради друга причина, ве молиме наведете ја подолу

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол *

Место на живеење *

Кое е вашето последно завршено образование *

Работен однос *

Лични месечни приходи *

Работен стаж *

Како се информиравте за пријавава?

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
21 0.01 0%

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved