Преглед на поднесени пријави од May 12, 2012 до Apr 03, 2019 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-5 of 7 Преглед на пријави

diskriminacija na rabota 0 Неверифицирани

15:27 Apr 10, 2017

7 meseci ne mi se davaat nikakvi zadaci. a poradi toa i primanjata se pomali Повеќе информации » « помалку

Работно време по 12 часови, смена, осигурани на четири часа. 0 Неверифицирани

11:32 Jul 16, 2015

РАБОТНО ВРЕМЕ ПО 12 СААТИ СМЕНА,ОСИГУРАНИ НА 4 СААТИ СКРАТЕНО.ПЛАТА 5500 ДЕНАРИ и на секој начин се геда да се скрати по различен основ.Услови... Повеќе информации » « помалку

Враќање на к-15 0 Неверифицирани

13:29 Dec 22, 2014

Утре во Крива Паланка во една текстилна фирма работниците се приморани да го вратат на газдата надоместокот за к15 па би сакал да ме известите... Повеќе информации » « помалку

Пресуда од Апелациониот суд Скопје 0 Неверифицирани

23:59 Sep 15, 2012

Работев во жито Скопје АД Скопје, каде не ми беа исплатени 14 плати. јас за тоа тузев со документ известување дека жито Скопје по основ на плати... Повеќе информации » « помалку

Заштита на работничко право 0 Неверифицирани

23:39 Sep 15, 2012

Денес Мојата жена доби плата од 6.300 денари(шест илјади и триста денари). на чекот кој го добиваат како информативен за сработеното во тој... Повеќе информации » « помалку
1-5 of 7 Преглед на пријави

Категорија

Тип

Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Верификација

Повеќе опции

Дали ова беше инцидент или се случува континуирано? *

Ве молиме внесете го датумот на последната случка

Тип на организација [работодавач] *

Дали случајов го имате пријавено на друго место? *

Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа? *

Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено

Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани. *

Ако сте лошо третирани поради друга причина, ве молиме наведете ја подолу

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол *

Место на живеење *

Кое е вашето последно завршено образование *

Работен однос *

Лични месечни приходи *

Работен стаж *

Како се информиравте за пријавава?

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
21 0.01 0%

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved