Преглед на поднесени пријави од May 12, 2012 до Apr 03, 2019 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-5 of 5 Преглед на пријави

Сликање на работно место 0 Неверифицирани

12:21 Dec 19, 2018

Сликање на работно место од страна на претпоставен вознемирување псхички физички Повеќе информации » « помалку

diskriminacija na rabota 0 Неверифицирани

15:27 Apr 10, 2017

7 meseci ne mi se davaat nikakvi zadaci. a poradi toa i primanjata se pomali Повеќе информации » « помалку

Работно време по 12 часови, смена, осигурани на четири часа. 0 Неверифицирани

11:32 Jul 16, 2015

РАБОТНО ВРЕМЕ ПО 12 СААТИ СМЕНА,ОСИГУРАНИ НА 4 СААТИ СКРАТЕНО.ПЛАТА 5500 ДЕНАРИ и на секој начин се геда да се скрати по различен основ.Услови... Повеќе информации » « помалку

Pomagajte,izlozeni sme na se i sesto!!! 0 Неверифицирани

17:04 Jun 26, 2015

Veke 6 godini sum vo firma vo koja se soocuvam so sekakvi problemi od strana na pretpostavenite,navreduvan,ozboruvan,omaluvazuvan,iskoristuvan... Повеќе информации » « помалку

Писмо од една шивачка: луѓе помогнете ни, очајни сме! 0 Неверифицирани

21:16 Nov 11, 2013

Во писмото шивачката го објаснува секојдневнието на жените вработени во една конфекција во Штип. Таа пренесува дека постојано се изложени на... Повеќе информации » « помалку
1-5 of 5 Преглед на пријави

Категорија

Тип

Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Верификација

Повеќе опции

Дали ова беше инцидент или се случува континуирано? *

Ве молиме внесете го датумот на последната случка

Тип на организација [работодавач] *

Дали случајов го имате пријавено на друго место? *

Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа? *

Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено

Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани. *

Ако сте лошо третирани поради друга причина, ве молиме наведете ја подолу

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол *

Место на живеење *

Кое е вашето последно завршено образование *

Работен однос *

Лични месечни приходи *

Работен стаж *

Како се информиравте за пријавава?

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
21 0.01 0%

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved