Преглед на поднесени пријави од May 12, 2012 до Dec 26, 2019 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-3 of 3 Преглед на пријави

Голем број мајки сведочат дека биле отпуштени од работа, поради бременост и по породување 0 Неверифицирани

19:49 Mar 19, 2015

На веб сајтот мама365 голем број на мајки ги споделиле нивните искуства, ги раскажале нивните приказни поврзани со отпуштање од нивното работно... Повеќе информации » « помалку

Стојкоска добила отказ од фирмата, само затоа што станала мајка 0 Неверифицирани

14:08 Mar 18, 2015

Елена Стојкоска за веб сајтот мама365 се изјаснила дека поради изборот да стане мајка го изгубила своето работното место, односно откако... Повеќе информации » « помалку

Професорка од Штип е жали на мобинг од директорот на гиманзијата 0 Неверифицирани

16:38 Sep 10, 2013

Професорка по македонски јазик и литература во гимназијата „Славчо Стојменски“ во штип вели дека неколку години се соочувала со... Повеќе информации » « помалку
1-3 of 3 Преглед на пријави

Категорија

Тип

Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Верификација

Повеќе опции

Дали ова беше инцидент или се случува континуирано? *

Ве молиме внесете го датумот на последната случка

Тип на организација [работодавач] *

Дали случајов го имате пријавено на друго место? *

Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа? *

Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено

Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани. *

Ако сте лошо третирани поради друга причина, ве молиме наведете ја подолу

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол *

Место на живеење *

Кое е вашето последно завршено образование *

Работен однос *

Лични месечни приходи *

Работен стаж *

Како се информиравте за пријавава?

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
25 0.01 0%

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved