Преглед на поднесени пријави од May 12, 2012 до Dec 26, 2019 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-5 of 5 Преглед на пријави

Postojana Diskriminacija 0 Неверифицирани

16:57 Nov 26, 2019

Ova e vtor pat kako vi se obrakam se nadevam deka ke postapite po prijavata ,dali diskriminacija e kiga rakovoditelot nemudava praznici na eden... Повеќе информации » « помалку

Не пријавени работници, пушење во фабрика не хигенски услови, не плакање даноци. 0 Неверифицирани

13:29 Jan 14, 2015

Фирмата се вика xx од xx во Скопје, сите работници се непријавени и малтретитарани се задржуваат по цели денови и сабота и недела, во фирмата... Повеќе информации » « помалку

Работи во 21 век 0 Неверифицирани

00:30 Aug 16, 2013

Повеќе од 2 год работам ХХ дооел во Гостивар а немам ни слободен ден,ни одмор за државни празници да не збориме, кај го има ова, конролираат... Повеќе информации » « помалку

Годишен одмор 0 Неверифицирани

16:32 Dec 27, 2012

Не можам да остварам годишен одмор.Иако го поднесов на 24.10.2012 два дена пред да ми заврши договорот,од причина што барањето не било уредно... Повеќе информации » « помалку

Нарушени правата на работниците 0 Неверифицирани

13:12 Aug 16, 2012

Во АД во Демир Хисар нарушени се сите можни права што ги има работникот на пример плата од 6 илјади денари, неплатени прекувремени саати, саботите... Повеќе информации » « помалку
1-5 of 5 Преглед на пријави

Категорија

Тип

Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Верификација

Повеќе опции

Дали ова беше инцидент или се случува континуирано? *

Ве молиме внесете го датумот на последната случка

Тип на организација [работодавач] *

Дали случајов го имате пријавено на друго место? *

Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа? *

Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено

Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани. *

Ако сте лошо третирани поради друга причина, ве молиме наведете ја подолу

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол *

Место на живеење *

Кое е вашето последно завршено образование *

Работен однос *

Лични месечни приходи *

Работен стаж *

Како се информиравте за пријавава?

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
25 0.01 0%

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved