Преглед на поднесени пријави од May 12, 2012 до Dec 26, 2019 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-3 of 3 Преглед на пријави

Полово-дискриминирачки огласи 0 Неверифицирани

13:24 Apr 03, 2019

Не се само бремените жени дискриминирани. Ова е само еден од многуте дискриминаторски огласи. https://kariera.mk/job/muyYZhMJNUqKKvVxjmBwHQ/komercijalistki... Повеќе информации » « помалку

дискриминација привработување 0 Неверифицирани

20:29 Aug 14, 2018

Сакам да пријавам дискриминација на оглас за вработување.Имено, назначено е до 35 години и пол Ж. Повеќе информации » « помалку

Невработени лица 0 Неверифицирани

12:01 Oct 04, 2012

Сакам да пријавам случај во Битола кој подолго време се злоупотребува од газдите значи има повеќе луѓе што работат во две смени и ниеден не... Повеќе информации » « помалку
1-3 of 3 Преглед на пријави

Категорија

Тип

Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Верификација

Повеќе опции

Дали ова беше инцидент или се случува континуирано? *

Ве молиме внесете го датумот на последната случка

Тип на организација [работодавач] *

Дали случајов го имате пријавено на друго место? *

Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа? *

Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено

Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани. *

Ако сте лошо третирани поради друга причина, ве молиме наведете ја подолу

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол *

Место на живеење *

Кое е вашето последно завршено образование *

Работен однос *

Лични месечни приходи *

Работен стаж *

Како се информиравте за пријавава?

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
25 0.01 0%

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved