Неверифицирани

дискриминација привработување

20:29 Aug 14 2018

Ве молиме наведете што точно ви се случило, споделете ја вашата приказна со нас
Сакам да пријавам дискриминација на оглас за вработување.Имено, назначено е до 35 години и пол Ж.
Повеќе податоци
Дали ова беше инцидент или се случува континуирано?: Не знам
Тип на организација [работодавач]: Приватен бизнис сектор
Дали случајов го имате пријавено на друго место?: Не
Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа?: Друго
Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено: интернет
Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани.: Пол,Возраст

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол: МашкиМесто на живеење: СкопјеКое е вашето последно завршено образование: Постдипломски студииРаботен однос: НевработенРаботен стаж: 8Како се информиравте за пријавава?: интернет

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

diskriminacija na rabota

15:27 Apr 10, 2017

Вработување

Годишен одмор

16:32 Dec 27, 2012

Вработување

Невработени лица

12:01 Oct 04, 2012

Вработување

Заштита на работничко право

23:39 Sep 15, 2012

Вработување

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved