Неверифицирани

diskriminacija na rabota

15:27 Apr 10 2017

Ве молиме наведете што точно ви се случило, споделете ја вашата приказна со нас
7 meseci ne mi se davaat nikakvi zadaci. a poradi toa i primanjata se pomali
Повеќе податоци
Дали ова беше инцидент или се случува континуирано?: Постојано
Ве молиме внесете го датумот на последната случка: Apr 10 2017
Тип на организација [работодавач]: Државен/јавен сектор
Дали случајов го имате пријавено на друго место?: Не
Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа?: Друго
Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено: kaj vas
Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани.: Партиска припадност/неприпадност
Ако сте лошо третирани поради друга причина, ве молиме наведете ја подолу: ne postoi pricina.

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол: МашкиМесто на живеење: УрбанаКое е вашето последно завршено образование: ФакултетРаботен однос: Вработен неопределеноЛични месечни приходи: од 30 000 до 35 000 денРаботен стаж: 25Како се информиравте за пријавава?: internet

Веродостојност: UP DOWN 0

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved