Неверифицирани

Пресуда од Апелациониот суд Скопје

23:59 Sep 15 2012

Ве молиме наведете што точно ви се случило, споделете ја вашата приказна со нас
Работев во жито Скопје АД Скопје, каде не ми беа исплатени 14 плати. јас за тоа тузев со документ известување дека жито Скопје по основ на плати ми должи 139600.00 ден со потис од извршниот директор печат и дата 10.02.2010г. Со овој докумен тој го потврди долгот и јас истата година тужев пошто бев избркана од работа како технолошки вишок и цело време ме убедуваше дека ќе ми ги исплати.
со пресуда од основниот суд Скопје 2 Скопје и ро -1296/10 год, тужбеното барање ми беше усвоено во моја корист, потоа жито Скопје, со нивниот адвокат xxxx -син на xxxx поднесува жалба до апалациониот суд , и апелациониот суд со пресуда роз. бр .-649/11 год, го преинацува предметот поради застареност , тоа е невидено никаде само да се процита пресудата од апелација како да ја пишувале малоуни, не било документ известувањето од извршниот директор. ова е се корумпирано, со пари се купуваат судиите. Потоа поднесов прествка до републички судски совет , кои после три месеци одговорија да барам правен лек . а на xxxxx татко му е судија во републички судски совет до кога вака работниците ќе бидат губитници на ова кризно време а и тоа да го кажам жито Скопје е ад со малцински акционери од кој сум и јас , никогаш не не викаат на акционерски собранија. главен контраверзниот бизнисмен xxxxxx а негова десна рака xxxxx кој му ги врши сите муцкачки работи во Скопје во неговите фирми и ги плаќа судиите, Ова да се провери, до кога судството ќе работи во корист на лоповите што ги уништија фирмите, самохран родител сум без никакви примања.
Повеќе податоци

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Годишен одмор

16:32 Dec 27, 2012

Принуден одмор

Невработени лица

12:01 Oct 04, 2012

Принуден одмор

Заштита на работничко право

23:39 Sep 15, 2012

Принуден одмор

Невработеност

13:16 May 12, 2012

Принуден одмор

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved