Неверифицирани

Професорка од Штип е жали на мобинг од директорот на гиманзијата

16:38 Sep 10 2013

Ве молиме наведете што точно ви се случило, споделете ја вашата приказна со нас
Професорка по македонски јазик и литература во гимназијата „Славчо Стојменски“ во штип вели дека неколку години се соочувала со мобинг од нејзиниот претпоставен кој кулминирал со отказно решение. Професорката го обвинува својот директор дека наспроти зголемениот број часови по нејзиниот предмет, тој и' врачил отказ по дваесет години работен стаж во образованието.
Повеќе податоци

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Годишен одмор

16:32 Dec 27, 2012

Работни задачи

Невработени лица

12:01 Oct 04, 2012

Работни задачи

Заштита на работничко право

23:39 Sep 15, 2012

Работни задачи

Невработеност

13:16 May 12, 2012

Работни задачи

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved