Неверифицирани

Враќање на к-15

13:29 Dec 22 2014

Ве молиме наведете што точно ви се случило, споделете ја вашата приказна со нас
Утре во Крива Паланка во една текстилна фирма работниците се приморани да го вратат на газдата надоместокот за к15 па би сакал да ме известите дали да го пријавам тоа кај вас или да ме упатите каде треба да се обратам за тоа.
Повеќе податоци

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)


Веродостојност: UP DOWN 0

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved