Неверифицирани

Нарушени правата на работниците

13:12 Aug 16 2012

Ве молиме наведете што точно ви се случило, споделете ја вашата приказна со нас
Во АД во Демир Хисар нарушени се сите можни права што ги има работникот на пример плата од 6 илјади денари, неплатени прекувремени саати, саботите секоја работни доста е, да се ниди во какви услови се работи, навистина е леарница ама во каква миризба во каков воздох работат нема никакви прочистувања.
Повеќе податоци

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Годишен одмор

16:32 Dec 27, 2012

Работни поволности

Невработени лица

12:01 Oct 04, 2012

Работни поволности

Заштита на работничко право

23:39 Sep 15, 2012

Работни поволности

Невработеност

13:16 May 12, 2012

Работни поволности

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved