Неверифицирани

Заштита на работничко право

23:39 Sep 15 2012

Ве молиме наведете што точно ви се случило, споделете ја вашата приказна со нас
Денес Мојата жена доби плата од 6.300 денари(шест илјади и триста денари).
на чекот кој го добиваат како информативен за сработеното во тој месец(редовна работа,колку остварена норма,и.т.н)со пенкало лично од газдата на конфекција XXXX која се наоѓа во Зрновци,напишано е да врати од тие пари 1.300 денари без никакво објаснување.тоа го прави тој веќе повеќе пати и не само на мојата жена туку на скоро половина од вработените таму,на кои им се заканува со истерување од работа.значи со пенкало напишано да врати 1.300 денари.Дали ова спаѓа во Корупција(поради тоа што доаѓа од англискиот речник што значи расипаност)или да се обратам на друго место?.Однапред Благодарам!
Повеќе податоци

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)


Веродостојност: UP DOWN 0

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved