Неверифицирани

Невработени лица

12:01 Oct 4 2012

Ве молиме наведете што точно ви се случило, споделете ја вашата приказна со нас
Сакам да пријавам случај во Битола кој подолго време се злоупотребува од газдите значи има повеќе луѓе што работат во две смени и ниеден не е осигуран, па ме интересира како можи во центарот во градот инспекторите такво нешто да не забележат се работи за пекара xxxx на ул XXXXX во Битола. Ве молам да се певземе нешто за овај случај оти никој ништо нему можи.
Повеќе податоци

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Годишен одмор

16:32 Dec 27, 2012

Вработување

Заштита на работничко право

23:39 Sep 15, 2012

Вработување

Невработеност

13:16 May 12, 2012

Вработување

Нарушени правата на работниците

13:12 Aug 16, 2012

Вработување

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved