Преглед на поднесени пријави од May 12, 2012 до Dec 26, 2019 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-5 of 25 Преглед на пријави

МОБИНГ 0 Неверифицирани

09:02 Dec 26, 2019

Континуирано вршење мобинг на работното место од страна на градоначалникот на општината за што имам повеќе документи заверени и издадени од... Повеќе информации » « помалку

Дискриминација на база на пол 0 Неверифицирани

09:24 Dec 09, 2019

Јас сум вработена како шанкерка, и константно од еден од шефовите се чувствувам дискриминирана во однос на работните задачи. Јас сум единственото... Повеќе информации » « помалку

Postojana Diskriminacija 0 Неверифицирани

16:57 Nov 26, 2019

Ova e vtor pat kako vi se obrakam se nadevam deka ke postapite po prijavata ,dali diskriminacija e kiga rakovoditelot nemudava praznici na eden... Повеќе информации » « помалку

Integritet 0 Неверифицирани

17:54 Aug 09, 2019

Rabotam vo drzavna firma veke 7 godini vo istata ,vo 2017 imav zdrasveni problemi koi se vlosuvaa i site vo firmata toa go gledaa no molcea... Повеќе информации » « помалку

Полово-дискриминирачки огласи 0 Неверифицирани

13:24 Apr 03, 2019

Не се само бремените жени дискриминирани. Ова е само еден од многуте дискриминаторски огласи. https://kariera.mk/job/muyYZhMJNUqKKvVxjmBwHQ/komercijalistki... Повеќе информации » « помалку
1-5 of 25 Преглед на пријави

Категорија

Тип

Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Верификација

Повеќе опции

Дали ова беше инцидент или се случува континуирано? *

Ве молиме внесете го датумот на последната случка

Тип на организација [работодавач] *

Дали случајов го имате пријавено на друго место? *

Доколку имате пријавено, каде го направивте тоа? *

Доколку вашиот одговор е "Друго", ве молиме наведете каде имате пријавено

Основ за дискриминација. Ве молиме наведете поради што сметате дека сте дискриминирани. *

Ако сте лошо третирани поради друга причина, ве молиме наведете ја подолу

Податоци за статистика

(ваши лични податоци кои ни се потребни при статистичка анализа)

Пол *

Место на живеење *

Кое е вашето последно завршено образование *

Работен однос *

Лични месечни приходи *

Работен стаж *

Како се информиравте за пријавава?

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
25 0.01 0%

© 2015 Пријави дискриминација. All rights reserved